TÁJÉKOZTATÓ ÁRUHÁZUNK MŰKÖDÉSÉRŐL

REGISZTRÁCIÓ ÉS BELÉPÉS:

Ha Ön ELSŐ ALKALOMMAL szeretne vásárolni áruházunkban, először regisztrálnia kell magát. A regisztráció menüpontra kattintva meg kell adnia személyes adatait: felhasználónevét, jelszavát, nevét, szállítási és egy számlázási címet, elérhetőségét (telefonszám), valamint e-mail címét. Egy email címhez csak egy regisztráció végezhető el. A regisztrációt egyszer kell végrehajtania, későbbi vásárlások alkalmával ezt a lépést már nem kell elvégeznie.

A regisztráció elküldésekor rendszerünk a megadott e-mail címre egy levelet küld, amelyben a regisztráció érvényesítését tartalmazó információkat kap. Erre azért van szükség, hogy elkerüljük a téves, vagy a mások által tréfának szánt regisztrálásokat. Az érvényesítésre 5 nap áll rendelkezésére. Ha a regisztrációját megfelelően érvényesítette az e-mailben lévő link követésével vagy a megadott biztonsági kóddal, akkor ezután már bármikor lehetősége van rendelést leadni áruházunkban. A regisztrációban szereplő adatokat később - bejelentkezés után -a saját adataim menüpontban módosítani tudja. Ügyfélszolgálatunk nem jogosult semmilyen személyes adatba való betekintésre vagy módosításra, azt kizárólag a felhasználó teheti meg.

HA MÁR REGISZTRÁLT VÁSÁRLÓNK, akkor vásárlás előtt az oldal felső részén található belépés gombra kattintva, majd ide beírva azonosítóját és jelszavát, tud bejelentkezni. Ha elfelejtette a jelszavát, akkor nyomja meg az [elfelejtettem a jelszavam] gombot, ezután írja be a regisztrációkor megadott e-mail címét, és a rendszer a regisztrált e-mail címre elküldi a jelszót.

Az áruházban a kínálat nézegetése, a kosár megtöltése nem kötött regisztrációhoz, csak a megrendelés feladása.

VÁSÁRLÁS MENETE, KOSÁR ÖSSZEÁLLÍTÁSA:

Áruházunkban megközelítőleg 1400 termék található, a választék folyamatosan változik, egyes termékek megszűnnek, és újak jönnek a helyükre. A termékek tizenhárom fő kategóriára vannak. Fő kategóriába belépve annak további bontását középen elhelyezve kategóriák címszó alatt találja, ezeken át juthat el a termékekhez. A nyitóoldalon található még további két kategória: az akciós csomagok és az új termékek csoportja. Az oldal közepén néhány aktuális és néhány állandó banner látható, valamint pár kiemelt termék.

Egy keresett termék megtalálására más lehetőségek is kínálkoznak: használhatja a keresés funkciót, amit a lap felső részén a belépés menü mellett talál, és itt van lehetősége részletes keresésre is, ahol szótöredékre, szó eleji keresésre, és szűkítésre van módja.

Ha valamelyik terméket meg szeretné vásárolni, úgy a termék ára mellett lévő mezőbe írja be a kívánt mennyiséget. Kartonra is vásárolható termékeink alatt tájékoztató jelleggel feltüntettük a kartononkénti darabszámot is. Ez a szám mindössze tájékoztató jellegű, a termékek természetesen darabra is megvásárolhatók.

A TERMÉKEK ÁRAI:

A termékekre a weboldalon feltüntetett árak vonatkoznak. Az árak frissítése folyamatos, egy adott termék bármikor felkerülhet a választékba, vagy lekerülhet onnan, illetve egy adott termék ára a nap bármely szakában változhat. A megrendelés leadása után a rendszer egy automatikus visszaigazoló email- t küld, az abban szereplő árakra áruházunk árgaranciát vállal, azaz a megrendelt termékeket, függetlenül a megrendelés leadása után történő árváltozásoktól, a visszaigazolásban szereplő árakon számlázzuk ki. Ez alól kivételek azok a termékek, amik hatósági árszabás alatt állnak, és mindenkori kötelező áruk a termék csomagolásán került feltüntetésre.

MEGRENDELÉS LEADÁSA:

A megrendeléshez a [KOSÁR] funkción keresztül juthat el, de fontos, hogy ehhez már be kell jelentkezni, az előbb leírt módon. A kosár megtekintése menüpontnál találja a [MEGRENDELÉS FELADÁSA] gombot, ezt megnyomva véglegesítheti és küldheti el megrendelését. Ez a folyamat négy fő részből áll:
  1. szakasz: személyes / szállítási / számlázási adatok kiválasztása
  2. szakasz: áruátvétel módjának és idejének kiválasztása
  3. szakasz: fizetés módjának kiválasztása
  4. szakasz: összefoglalás
Az egyes szakaszok között oda-vissza is léphet, illetve bármikor megszakíthatja a megrendelés adását. A véglegesítés után a rendszer automatikus visszaigazoló e-mail-t küld az Ön e-mail címére.

Elküldött és visszaigazolt megrendelés visszavonására a kiszállítást legalább 1 órával megelőzően az info@piaoutlet.hu címre küldött e-mailben vagy a 357-6192 számon van lehetőség, a megrendelés pontos adatainak megadásával.

Vásárlástól való elállás joga: Az áru kézhezvételétől számított 8 munkanapon belül az érvényben lévő törvényi rendelkezések szerint a vásárlónak lehetősége nyílik a megvásárolt áru visszaküldésére. A visszaküldésnél felmerülő költségeket a vásárló köteles megfizetni. Az elállás jogát csak nem romlandó, illetve természeténél fogva visszaszolgáltatható áruk esetében gyakorolhatja a vásárló, és csak abban az esetben, ha az árut sértetlenül juttatja vissza.

AZ ÁRU ÁTVÉTELÉNEK, KISZÁLLÍTÁSÁNAK módjai és KÖLTSÉGEI:

Kiszállítás hétköznapokon történik. A megrendelt áru átvételére két lehetőség közül választhat áruházunkban:

Normál kiszállítás: a megjelenő időpontok közül választva határozható meg az áru átvétele. Minimum 24 óra, maximum 5 nap a rendelés leadásától számítva. A kiszállítás díja Budapestre normál átfutási idővel bruttó 800 forint, Budapesten kívülre egységesen bruttó 1600 forint.

Expressz kiszállítás: a megrendelés visszaigazolásától számítva két órán belül teljesítjük a leadott rendeléseket - amennyiben raktárkészletünkből biztosítani tudjuk. Az expressz kiszállítás díja Budapest területén belülre 1600 forint. Budapesten kívülre az expressz kiszállítás nem vehető igénybe.

 

Ingyenes kiszállítás 10.000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetén. A szállítási díj nem függ a megrendelés végösszegétől és tömegétől.

 

FIZETÉSI MÓDOK:

A kiszállított áru és a szállítási díj ellenértékét az alábbi módokon egyenlítheti ki:

Külön szerződéssel, banki átutalással (információ ügyfélszolgálatunkon, elérhetőséget lásd lent!)

ELÉRHETŐSÉGEK:

A PiaOutlet Kft.

Székhely:
Adószám:
Cégjegyzékszám: 
Működési engedély szám: 
Engedélyező központ: 
Képviselő: 
Ügyfélszolgálat: 
Telefonszám: 

 

REKLAMÁCIÓ MENETE:

Amennyiben a vásárlása során bármilyen panasza merül fel, úgy reklamációját kérjük jelezze a fenti elérhetőségeken (e-mail, telefonszám), vagy ha ezen az úton nem sikerült panaszát érdemlegesen megoldanunk, úgy az alább felsorolt felügyeletei szerveinkhez fordulhat:

Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság
(1052 Bp., Városház u.7., tel.:318-2681)

Budapesti Békéltető Testület
(Bp., I. Krisztina krt. 99.)

Budapesti Gazdasági Kamarákmellett Működő Békéltető Testület
(1016 Budapest, Krisztina krt. 99., tel.: 488-2131)

Fővárosi És Pest Megyei Mezőgazdasági Szakigazgatási Hivatal
Élelmiszerlánc-biztonsági és Állategészségügyi Igazgatóság
(1135 Bp., Lehel út 43-45., tel.: 329-7017)

Budapest XVIII. kerület Pestszentlőrinc 

Kategóriák

Leértékelések

Jelenleg nincsen akciós termék.

Kosár  

Nincs termék

0,00 Ft‎ Szállítás
0,00 Ft‎ Összesen

Kosár Fizetés

Címkék

Tatratea likőr